Appartementen


panoorama-aanzicht-doorzichtige-vlakken_
Vooraanzicht vakantie appartementen  

PaNOORama is gebouwd tegen een steile helling, het “Mheerelindje” genaamd. Uniek voor paNOORama is dat het zowel aan de voorzijde (appartementen type 2) de entrees aan het souterrain gelegen zijn en aan de achterzijde (appartement types 2a, 1, 4 en 7) de entrees aan de begane grond zijn.

  • Type 1:  Dit vakantie appartement is geschikt tot 5 personen. In de woonkamer staat een comfortabel “kastbed” (2 x één persoons) welke makkelijk te verbergen is. Dit appartement heeft één slaapkamer met drie bedden waarvan 1 uitklapbaar stapelbed. De slaapkamer is uitgerust met een wastafel. Verder heeft het een balkon met mooi uitzicht over het noordal. Dit appartement is toegankelijk vanaf de begane grond aan de achterzijde van het gebouw.
  • Type 2: Dit vakantie appartement is geschikt tot 5 personen. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers waarvan één slaapkamer met 2 bedden lits jumeaux en de andere slaapkamer met 3 bedden waarvan 1 uitklapbaar stapelbed. Beide slaapkamers zijn uitgerust met een wastafel. De ingang van het appartement bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw op de begane grond. Zeer koel in de zomer en lekker warm in de winter, wederom een terras met uitzicht over Noorbeek.
  • Type 3: Vakantie appartement type 3 is geschikt tot 6 personen. Het appartement heeft 3 twee-persoons slaapkamers allen voorzien van wastafels. Dit type appartement bevindt zich op de 1e verdieping van het gebouw. Op het balkon heeft u een geweldig uitzicht en kunt u makkelijk kijken tot aan de Belgische grens.
  • Type 4: Dit vakantie appartement is geschikt tot 8 personen. Dit type appartement heeft 4  slaapkamers (waarvan een slaapkamer op de begane grond) met elk twee luxe boxspring bedden per kamer. Elke slaapkamer is uitgerust met een wastafel. Aan de voorzijde van het appartement is er een terras met uitzicht over het dorpje Noorbeek. De entree van dit appartement bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw op de begane grond.
  • Type 7:  Het grootste vakantie appartement is geschikt voor 14 personen. Het appartement heeft 7 slaapkamers met elk 2 bedden en een wastafel. Verder heeft het 3 toiletten en 2 douches. Verdeeld over 3 verdiepingen met de entree aan de achterzijde van het gebouw op de begane grond. Dit appartement beschikt over een groot zonneterras aan de voorzijde met uitzicht over het zuid-limburgse heuvelland.

Betekenissen/ Opmerkingen:
Keuken: vierpits gasstel, koelkast, vrieskast, vaatwasser, oven en magnetron.
3*pesoons slaapkamer: een 1 persoons bed en een wegklapbaar stapelbed.
Slaapkamers zijn voorzien van dekbedden.
Overig te huur:
Bed- handlinnen te huur a € 11,50 per persoon.
Kinder- bed, box of stoel te huur a € 5,- per verblijf.

Klik hier voor beschikbaarheid & boeken>


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.