Huisregels


1. Inchecken tussen 15.00 – 18.00, uitchecken tussen 8.00 – 10.00. Gelieve te melden bij de receptie bij aankomst en vertrek.
2. De huurder is verplicht het appartement en de daarin aanwezige inventaris met voorzichtigheid en netheid te behandelen. Hij dient alle schade die tijdens zijn huurperiode ontstaat direct bij de receptie te melden en te vergoeden.
3. Het appartement moet weer in schone toestand ( of betaald schoonmaakkosten) met volledige inventaris overgedragen worden.
4. Zorg dat er na 23.00 uur `s avonds tot 8.00 uur `s morgens geen hinderlijke geluiden worden gemaakt. Hinder uw buren niet met te hard afgestelde radio`s of tv. Gebruik geen radio`s op terrassen of balkons.
5. Heb eerbied voor de natuur, verniel geen bomen, struiken of afrasteringen.
6. Het drogen van was op balkonhekken of afrasteringen is niet toegestaan.
7. Er mogen geen honden en katten in de appartementen worden toegelaten, ook niet van bezoekers.
8. De auto`s dienen op de parkeerplaats geparkeerd te worden.
9. De huurders dienen hun bezoekers bij aankomst bij de beheerder te melden. Het laten mede bewonen van elders logerende gasten is vanzelfsprekend niet toegestaan. Het is verboden om niet ingeschreven personen te laten overnachten.
10. De verhuurder stelt zich niet aansprakelijk voor beschadiging of vermissing van eigendommen van de huurder.
11. Annuleringsverzekering is niet bij de prijs inbegrepen. Een annulering van een gesloten huurovereenkomst dient altijd schriftelijk te geschieden.
a) Wij ontvangen graag drie weken voor de geplande aankomstdatum een bevestiging van uw reservering.
b) Wij ontvangen graag twee weken voor de geplande aankomstdatum het totaalbedrag (1e en 2e betaling) voor uw reservering. Tot die tijd kunt u kosteloos annuleren.

Tot slot willen wij u graag een fijn verblijf bieden in onze appartementen. We willen u dan ook vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen wanneer er iets niet in orde is of wanneer u irritaties ondervindt. We zijn altijd te bereiken op nummer 0031(0)43 457 1318.


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.